Terugblik op jaren verbouwen

Wij wonen nu 10 jaar in ons huis.

Het is een voormalige varkensboerderij met veel tuin rondom de gebouwen. We begonnen met wonen op de plek waar nu mijn atelier is, de oude hooizolder. Mijn atelier was de ruimte die we voordat we er woonde al konden verbouwen. Daarvoor ging het dak eraf omdat het volledig geïsoleerd moest worden.

atelier tijdens verbouwing

Vandaar uit hebben we in 10 jaar alle kamers verbouwd tot onze smaak. Een van de eerste dingen was de centrale verwarming. Het huis werd namelijk nog gestookt met kleine gaskacheltjes.

Als ik terug kijk op die tijd weet ik soms niet hoe ik dat gedaan heb. Naast continue verbouwprojecten waar we zoveel mogelijk zelf probeerden te doen, hadden we de opvoeding van onze zoon en was ik bezig met al die experimenten met zilverklei.

We waren altijd bezig.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Tuin